RISK

logo

Snelmenu

Zoeken
U bent hier: Home / Toernooien / RISK

RISK

RISK is het toernooi georganiseerd door RSKV Erasmus voor alle andere studentenverenigingen. Dit toernooi vindt altijd in het eerste weekend van september plaats en is dan ook een mooie gelegenheid om voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Meer informatie over de volgende editie van RISK kan je opvragen bij de RISK commissie. De gegevens die je nodig hebt vindt je op deze pagina.

RISK 2017

Op 2 en 3 september vond RISK plaats. Dit was de perfecte gelegenheid om (nieuwe) Rotterdamse studenten het studentenkorfbal te laten proeven. Het feest op zaterdag met het thema "feestend in het verleden is een kater in het heden, stoot je adrenaline, stap in onze tijdmachine" zorgde voor outfits van holbewoners tot teletubbies, maar vooral voor dansjes op de leukste hitjes van vroeger. De zondag begon traditiegetrouw met een BBQ, waarna er fanatiek op de korfbalvelden werd gekorfbald, door maar liefst 13 teams uit de verschillende studentensteden in Nederland.

Wil jij ook een keer mee naar een toernooi om te kijken of studentenkorfbal iets voor jou is? Stuur een mailtje naar info@rskverasmus.nl

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.